uprising.sk/Mellow Mood

Mellow Mood

25.08.2018 19:30
Main Stage
Uprising Festival 2018

Networks


Add to Favorite

My Favorites

Vysoko obľúbená a najsympatickejšia talianska reggae kapela Mellow Mood hlási svoj návrat na Uprising. Svoj nový, obrovský album „Large“ prídu spolu s kapelou predstaviť najvýraznejšie dvojičky európskeho reggae, ktorých nezabudnuteľný a energický koncert je vyhľadávaný aj ďaleko za hranicami nášho kontinentu.

K tvorbe ich nepoháňa len láska k reggae hudbe, ale aj potreba vyjadriť sa k aktuálnemu dianiu vo svete. Počas trinástich rokov aktivity sa im podarilo vydať päť skvelých albumov s uvedomelými textami, nebojac sa kritizovať politiku a poukazovať na viaceré nedostatky dnešnej spoločnosti. O tom, že pritvrdili, hovoria aj ich najnovšie piesne ako „Sound Of A War“, „Call Back The Love“, „Ms Mary“, Tuff Rocky Road“ a v podstate celý album stojí za pozorné vypočutie, veď sme naň čakali tri roky od toho predošlého. Tempo však udávajú už od svojho debutu „Move!“, hlavne piesňou „Dance Inna Babylon“, s ktorou obhájili titul najlepšia reggae kapela Talianska udeleným na Rototom Festivale a tretie miesto v European Reggae Contest.

Jacopo a Lorenzo Garzia ponúkajú skvelý prierez novodobého a moderného reggae, od roots, rocksteady, reggae-funk až po tribal clubbing a v skvelej spolupráci s talentovanými hudobníkmi ponúkajú vynikajúci hudobný zážitok. Tento rok to bude „large“, ako to sľubuje aj temperamentná talianska zostava.