uprising.sk/Dancehall Madness Hungary

Dancehall Madness Hungary

24.08.2019 20:45 - 22:45
Uprising Festival 2019

Networks


Add to Favorite

My Favorites

BabyBoom Sound
Maďarský dancehallový sound č. 1 prichádza na Uprising! Ritchey a Leslie začali hrať reggae a dancehall v roku 2009. Od 2010 sa stali rezidentmi jedinečnej každomesačnej party Dancehall Madness. Ich repertoár pozostáva prevažne z reggae, dancehallu, afrobeatu a všetkých príbuzných žánrov (moombahton, soca a pod.). Yuh ready?

DHQ Vanessa Diamond
Vanessa začala tancovať dancehall v 2012 a len rok na to vyhrala maďarskú súťaž Dancehall Queen 2014. Jej láska k tancu a všestranná osobnosť sú darom, o ktorý sa s radosťou delí s jej žiakmi. Vo svojej tvorivosti uprednostňuje akrobatické prvky, ale nemá problém ani s mužskými krokmi a ich kombináciami so ženskými. Potom ako vyhrala Queens on Top Dancehall Queen Competition 2018 reprezentovala Maďarsko na finále Queens on Top v Portugalsku.

DHQ Sessi
Sessi sa narodila a vyrástla v Budapešti. Tanec bol vždy veľkou a podstatnou súčasťou jej života a nakoniec sa stala aj inštruktorkou súčastného tanca a pole dance. V 2015 sa prvýkrát stretla s dancehallom a okamžite mu prepadla. V roku 2017 sa rozhodla zúčastniť sa maďarskej súťaže Dancehall Queen, ktorú s prehľadom vyhrala. Odvtedy vystupuje a učí dancehall v Maďarsku v Budapešti aj rakúskom Salzburgu.