uprising.sk/Uprising Festival /2018 /Ďakujeme za jedenásty Uprising víkend s tými najlepšími fanúšikmi

Ďakujeme za jedenásty Uprising víkend s tými najlepšími fanúšikmi

Ďakujeme za jedenásty Uprising víkend s tými najlepšími fanúšikmi

Ďakujeme všetkým, ktorí sa nedali odradiť chladnejším počasím a oslávili s nami 11. ročník Uprisingu. Veríme, že ste si počas oboch festivalových dní našli v programe to svoje a odniesli si domov zážitky, ktoré vás (rovnako ako aj nás) budú tešiť celý ďalší rok do ďalšieho Uprisingu.

Myslíme, že sa s vami zhodneme na nezabudnuteľných koncertoch, ktoré do Bratislavy doniesli The Skatalites s ich hosťami, Andrew Tosh a jeho neskutočne ľudský prístup, Gentleman, ktorý zavítal aj medzi vás pod pódium, nekonečná energia Onyx & Dope D.O.D., Inner Circle, ktorí napriek úctyhodným 50 rokom na scéne dali zo seba viac ako hociktorí mladší interpreti či syn kráľa reggae Julian Marley a Mellow Mood, zjavní obľúbenci Uprisingového publika.

Popri hromade pozitívnych správ a podpory od vás, našich fanúšikov, sa, prirodzene, objavili aj rôzne postrehy a pripomienky, za ktoré ďakujeme. Z tých najčastejšie opakovaných sa objavovali otázky týkajúce sa splachovacích toaliet a cisterien s pitnou vodou. Sme si vedomí ich nedostatku a veríme, že sa nám podarí budúci rok dohodnúť zo Zlatými Pieskami infraštruktúru tak, aby sme mohli na festival priniesť späť aj keramické toalety a dostatočné množstvo tečúcej pitnej vody. Veríme, že oproti minulému roku sa nám podarilo úspešne aj skrátiť čas na bráne či na baroch a novinky na pípach (či už to bola ’73 alebo špeciály v Beerporte) potešili viacerých z vás.

Nižšie nájdete reporty a fotografie festivalu z rôznych slovenských médií, tie naše postupne pridávame na Uprising FB fanpage

Pravda report

Interez report

hudba.sk report

Bombing.eu report piatok
Bombing.eu report sobota

ilovemusic.sk fotoreport