Lístky za 75 € už iba do 16.5.!
uprising.sk/Uprising Festival /2019 /Zapojte sa do instagramovej UPRISING GAME 2019

Zapojte sa do instagramovej UPRISING GAME 2019

Zapojte sa do instagramovej UPRISING GAME 2019

Aj tento rok sme pripravili pre všetkých Instagram-návštevníkov zábavnú interaktívnu hru s názvom #UPRISINGGAME2019. Druhý ročník tejto hry prebehne vo veľmi podobnom duchu ako predchádzajúci ročník.
Dvojdňová real-time súťaž bude prebiehať výhradne na Instagrame, kde budú pripravené rôzne úlohy, ktoré bude postupne potrebné splniť. Všetky úlohy sú najmä o zábave, preto ich zvládne naozaj každý ?

Plnenie úloh budú sledovať administrátori Uprising game a po splnení každej úlohy Ti pošlú správu na Instagrame s ďalšou úlohou. Základnou podmienkou je mať verejný profil, využívať hashtag #UPRISINGGAME2019 a tagovať @UPRISING_FESTIVAL. Postupne na Teba čaká 10 úloh, vďaka ktorým sa krok za krokom dostaneš k tajnému miestu, kde si budeš môct vylosovať nadupané výhry!

Zapojenie do hry je opäť veľmi jednoduché. Keď prídeš na festival Uprising a postneš ľubovoľnú fotku či instastorku s hashtagom #UPRISINGGAME2019 alebo tagneš @UPRISING_FESTIVAL, tak Ti naši administrátori pošlú priamo do directu zadanie prvej úlohy. Následne Ti vždy po úspešnom splnení úlohy príde správa od administrátorov s informáciou o splnení úlohy a ďalšou úlohou, ktorá Ťa čaká.

Úlohou hry je v prvom rade zabaviť všetky návštevníčky a návštevníkov a spestriť Uprising 2019! Na úlohy nie je žiadny časový limit a zapojiť sa môžete skutočne kedykoľvek.

Súťaž končí v sobotu večer, keď tých naozaj najsvedomitejších plničov úloh čaká losovanie o zaujímavé ceny. Napríklad o VIP lístok na Uprising 2020, klasické vstupenky na Uprising či rôzny Uprising merch a zľavy na nákup oblečenia. Pripomíname opäť, že hlavnou úlohou je zabaviť sa a ešte viac si užiť festival!

Tešíme sa na všetky účastníčky a účastníkov!

Team #UprisingGame2019