uprising.sk/Uprising Festival /2020 /Uprising 2020 sa presúva na 2021

Uprising 2020 sa presúva na 2021

Uprising 2020 sa presúva na 2021

Trinásty ročník festivalu Uprising sa uskutoční až budúci rok.

Vzhľadom na situáciu, v ktorej sa spoločne nachádzame a zákaz vlády SR organizovať do konca roka spoločenské a kultúrne podujatia s návštevnosťou nad 1000 ľudí, musíme s ľútosťou oznámiť, že Uprising Festival 2020 sa v jeho tradičnej podobe tento rok konať nebude.

Ako sme už v minulosti avizovali, s možnosťou presunúť tohtoročný Uprising na rok 2021 sme pracovali samozrejme už dlhšie, ale v momente, keď sa táto možnosť premieňa na realitu, je jej spracovanie oveľa ťažšie… avšak nie nemožné. Čas predsa letí a predstava, že sa 27. a 28. Augusta 2021 opäť stretneme na Zlatých pieskoch nás nesmierne teší a dodáva nám energiu. Úloha pre nás je preto jasná… “Keep Calm and Carry On”! Najdôležitejšiu informáciou momentálne je, že Uprising nerušíme ale presúvame. Celú už doposiaľ vynaloženú prácu a energiu ideme zúročiť s cieľom priniesť ešte lepší 13-ty ročník nášho-vášho milovaného festivalu.

Teraz prichádza asi moment kedy vašu hlavu zaplavili otázky, preto sa pokusíme aspoň na niektoré z nich zhrnúť odpovede.

● “Čo s už zakúpenými vstupenkami?“

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti na rok 2021 a jedná sa zároveň o najlepšiu variantu podpory festivalu. Čiže najlepšie, čo môžete urobiť, je v tomto momente nerobiť nič.
Pokiaľ však preferujete možnosť vrátenia lístku, k dispozícii bude samozrejme aj táto možnosť. Viac info k celému procesu nájdete už čoskoro na našom webe.

● “Čo s tohtoročným line-upom?”

Zabookovaní interpreti sa na Uprising veľmi tešili a táto nepríjemná situácia ich zasiahla rovnako tvrdo, ako nás všetkých.
Nami vyplatené zálohy sa nevracali a všetci veľmi pozitívne reagovali na možnosť prebookovania na nový termín a my veríme, že sa nám podarí zachovať pôvodný program. Niekoľko “nanovo” potvrdených mien zverejníme už v priebehu nadchádzajúcich dní. Čakajú nás samozrejme aj nové mená, na ktorých oznámenie sa už veľmi tešíme!

P.S. V pôvodný termín Uprisingu 2020 (čiže 28.- 29.- 30. 8.) si nič neplánujte, keďže pracujeme na malom prekvapení.

Majte sa zatiaľ krásne a do skorého videnia!

#StayPositive #Uprising2020 #Uprising2021