uprising.sk/Uprising Festival /2018 /Prenajmi si TENT INN & LOCK INN

Prenajmi si TENT INN & LOCK INN

Prenajmi si TENT INN & LOCK INN

Cestuješ na UPRISING a chceš sa vyhnúť kilám navyše v batožine? Unavuje ťa stavanie stanu? Potom je Tent Inn perfektné riešenie práve pre teba!

V oplotenom a stráženom areáli ťa bude čakať postavený stan pre 2 osoby a k nemu 2 karimatky. Na recepcii Vám budú k dispozícii za malý depozit aj dve deky. Navyše, recepcia vás na želanie zobudí na obľúbený koncert!

Z dôvodu kapacity areálu je k dispozícii iba 400 stanov!

TENT INN: stan classic green pre dve osoby na celý festival: 39,00 EUR
+ dve karimatky + dve deky

TENT INN + 1x raňajky: stan classic green pre dve osoby na celý festival: 43,00 EUR
+ dve karimatky + dve deky

TENT INN + 2x raňajky: stan classic green pre dve osoby na celý festival: 47,00 EUR
+ dve karimatky + dve deky

TENT INN Black & Fresh: stan Black & Fresh pre dve osoby na celý festival: 49,00 EUR
+ dve karimatky + dve deky
Vďaka konceptu “Black“ môžete v stane spať dlhšie ako v bežnom stane, keďže stan z vonkajšej strany odráža slnečné lúče a vnútri udržiava 99% tmu aj počas dna. Koncept “Fresh“ zase znižuje teplotu v stane a vo vnútri stanu môže prúdiť vzduch.

LOCK INN na to dohliadne!

Odteraz môžeš mať na festivale na starosti akurát tak seba. O tvoje cennosti sa spoľahlivo postará Lock Inn – nová služba s bezpečnostnými skrinkami.

Chceš mať na festivale o starosť menej? Príď na recepciu Lock Inn do veľkého stanu s bezpečnostnými skrinkami. My vybavíme všetky formality a ty dostaneš kľúčik od svojej skrinky. Je ako stvorená na veci, ktoré chceš mať uložené v bezpečí.

Súčasťou každej skrinky sú aj dve elektrické zástrčky, kde si ty aj tvoj kamarát môžete nechať nabíjať telefón, foťák či comp. Na tvoje cennosti bude 24 hodín denne dohliadať náš personál a špičková HD kamera.

Cena: 15,90 EUR na celý festival – skrinka je pre dve osoby.

PREDPREDAJ nájdeš TUTO