uprising.sk/Uprising Festival /Smiech lieči, tak sa nezabudnite zastaviť aj na stand-up comedy

Smiech lieči, tak sa nezabudnite zastaviť aj na stand-up comedy

Smiech lieči, tak sa nezabudnite zastaviť aj na stand-up comedy

O lepšiu náladu sa vám postará aj tento rok stand-up comedy, ktorú nájdete na Interez scéne vo večerných hodinách. Vaše bránice tento rok precvičia Silné reči aj Jiří Charvát.

SILNÉ REČI – Súboj komikov
Jano Gordulič, Jakub Lužina, Simona, Docent, Joe Trendy, DJ Škrupo
piatok, 19:30

Nová show, v ktorej uvidíte stand-up komikov Silných Rečí vo vzájomných dueloch, v ktorých si nič nedarujú. Súboj komikov pozostáva z rôznych disciplín, z ktorých nie každá musí byť na prvý pohľad úplne splniteľná. Slovo nedá sa však komici Silných rečí v slovníku nemajú. Takže sa musia vynájsť a samozrejme, pobaviť vás. No a víťaz môže byť samozrejme iba jeden.

SILNÉ REČI
Stano Staško, Nasi, Martin Hatala, Marián Psár
sobota, 19:30

Silné Reči stand-up comedy show je zoskupenie komikov pravidelne vystupujúcich od roku 2009 v Nu Spirit Clube v Bratislave. Show vznikla spontánne, aby vyplnila medzeru na trhu a vychovala novú generáciu zabávačov, autorov a performerov s orientáciou na humor a komédiu. V show pravidelne vystupuje 21 účinkujúcich prichádzajúcich z rôznych prostredí, oblastí a profesií. Vystupujú u nás herci, IT administrátor, redaktori správ či bývalý kuchár v rockovom klube.

JIŘÍ CHARVÁT- stand-up
sobota, 22:00

Spisovateľ a komik Jiří Charvát omylom vyfajčil halucinogennú žabu a zistil, že neexistuje. A na Interez scéne vám v sobotu vysvetlí, že neexistujete ani vy!