uprising.sk/Uprising Festival /Zapoj sa počas festivalu do veľkej interaktívnej Uprising Game 2018

Zapoj sa počas festivalu do veľkej interaktívnej Uprising Game 2018

Zapoj sa počas festivalu do veľkej interaktívnej Uprising Game 2018

Tento rok si organizátori festivalu Uprising pripravili pre všetkých Instagram-friendly návštevníkov veľkú interaktívnu hru s názvom #UPRISINGGAME2018.

Dvojdňová real-time súťaž bude prebiehať výhradne na Instagrame, kde budú pripravené rôzne úlohy, ktoré bude postupne potrebné splniť. Netreba sa báť, všetky úlohy zvládne každý návštevník či navštevníčka.

Plnenie úloh budú sledovať administrátori UPRISING GAME a po splnení každej úlohy ti pošlú správu na Instagrame s ďalšou úlohou. Základnou podmienkou je mať verejný profil, využívať hashtag #UPRISINGGAME2018 a tagovať @UPRISING_FESTIVAL. Postupne na teba čaká viacero úloh, vďaka ktorým sa postupne dostaneš k tajnému miestu, ktoré bude ukryté v areáli. Tam budú na tých najšťastnejších čakať nadupané výhry. Každý zapojený však dostane aspoň malú cenu útechy.

Zapojenie do hry je úplne jednoduché. Prídeš na Uprising a postneš ľubovoľnú fotku či instastorku s hashtagom #UPRISINGGAME2018 a tagneš @UPRISING_FESTIVAL. Následne ti od našich administrátorov príde do directu prvá úloha.

Hlavnou úlohou UPRISING GAME je ešte viac rozhýbať ľudí, a to prostredníctvom plnenia rôznych viac či menej náročných úloh, ktoré budú naviazané na samotný program v areáli festivalu. Aby hra bola naozaj funny a nenútená, nebude viazaná na žiadny časový limit. Každý môže začať s hrou a plniť svoje úlohy kedykoľvek počas priebehu festivalu, avšak musí skončiť do soboty 22.00.

Výhry pre súťažiacich budú viac než atraktívne. VIP vstupenky, ale aj klasické voľné vstupy na ďalší ročník festivalu či produkty z Uprising shopu budú čakať na 10 výhercov, ktorí prejdú všetkými úlohami. Každý zapojený, ale bude odmenený.

Obidva dni budú pre účastníkov pripravené súťažné kolá, v ktorých sa súťažiaci cez rôzne úlohy postupne dostávajú k poslednej úlohe a následnej výhre, ktorá bude vyhlásená v sobotu večer. Zadania k jednotlivým úlohám budú súťažiaci dostávať postupne po odoslaní instastories alebo fotky, dokumentujúcej splnenie predchádzajúcej úlohy a po schválení administrátormi súťaže. Vyhráva nie jeden, ale rovno viacerí účastníci, ktorým sa podarí prejsť a splniť všetky úlohy.