uprising.sk/Uprising Festival /2020 /Vrátenie peňazí za vstupenky

Vrátenie peňazí za vstupenky

Vrátenie peňazí za vstupenky

Vrátenie peňazí

Info ku vstupenkám 2020 -> 2021

Ako sme nedávno avizovali, tohtoročný Uprising sme boli nútení, kvôli zákazu vlády SR organizovať do konca roka spoločenské a kultúrne podujatia s návštevnosťou nad 1000 ľudí, presunúť na nový termín – 27., 28. augusta 2021.
Prípravy sú už v plnom prúde a dobrou správou je, že všetci zajednaní interpreti súhlasia s prebookovaním a my veríme, že sa nám podarí zachovať pôvodný program a taktiež priniesť množstvo nových, doposiaľ nezverejnených hudobných hviezd.

O vaše zakúpené vstupenky sa nemusíte báť, všetky zostávajú v platnosti na rok 2021 a predpredaj ďalej pokračuje v aktuálnej sume 45 eur (cena sa bude postupne zvyšovať).

Vašou najväčšou podporou pre festival Uprising však bude, ak si svoje vstupenky ponecháte, keďže refundáciou nám vznikajú veľké straty kvôli odvedenej DPH, provízie predajcovi vstupeniek a bankovým poplatkom.

Pokiaľ však preferujete možnosť vrátenia lístka, môžete tak urobiť vyplnením formulára do 31. júla 2020. Od augusta bude vstupenka automaticky presunutá na rok 2021 bez možnosti refundácie.
Ak ste vstupenky kupovali cez spoločnosť Ticketportal, obráťte sa prosím so žiadosťou priamo na nich.

Štát momentálne ustanovil zákonnú lehotu na vrátenie vstupného za lístky 13 mesiacov, my sa však budeme snažiť vybaviť vašu požiadavku čo najskôr.

Ďakujeme za porozumenie a vašu priazeň. Nevieme sa vás už dočkať 27., 28. augusta 2021!