uprising.sk/2023 /Na Zimný Uprising príde jamajský hitmaker Capleton

Na Zimný Uprising príde jamajský hitmaker Capleton

Na Zimný Uprising príde jamajský hitmaker Capleton

Áno, čítate dobre! Zima tu ešte nie je, ale my neleníme a na nedeľu 12.11.2023 sme pre vás pripravili Zimný Uprising, tentokrát v klube MMC v Bratislave.
Hlavné mesto zažije po 10 rokoch vystúpenie jedného z najväčších jamajských hitmakerov! Do Majestic Music Clubu totižto v novembri príde samotný Capleton, prezývaný aj ako Prophet, King Of Fyah alebo King Shango. So svojou kapelou The Prophecy Band nepochybne patrí medzi to najlepšie, čo môžete vo svete reggae a dancehallu zažiť. Na konte má vyše 20 albumov a množstvo nesmrteľných hitov ako „Jah Jah City“, „That Day Will Come“, „Who Dem“, „Raggy Road“ a mnoho ďalších. Jeho show je veľká energická bomba a jednoznačne ju odporúčame nepremeškať.

Ako ľahôdku v programe si budeme môcť vychutnať aj jedinečný hlas skvelej speváčky Sena Dagadub, ktorú sme mali možnosť zažiť aj na letnom Uprisingu a na úvod nás zahrejú naši local heroes Pokyman a Ronald Weedman a DJ Simple Sample. Pridajte sa aj do udalosti, aby vám neunikli žiadne info a vidíme sa v „em-em-céčku“.

Po lístky rýchlo SEM.