uprising.sk/Uprising Festival /2018 /Galéria medzi stromami, koho uvidíte na našom open air sympóziu?

Galéria medzi stromami, koho uvidíte na našom open air sympóziu?

Galéria medzi stromami, koho uvidíte na našom open air sympóziu?

Každý rok môžete pri Urban zóne obdivovať aj diela lokálnych umelcov, ktoré spríjemňujú naše festivalové prostredie. Ani tento nebude výnimkou a tak vás pri otvorení festivalových brán budú čakať práce hneď šiestich lokálnych umelcov. Za podporu ďakujeme Flow Control Shopu.

Neznámy

Z Dolného Kubína príde reprezentovať Radim, ktorého môžete poznať pod pseudonymom Neznámy. Venuje sa tradičnej maľbe aj  graffiti a známy je aj vďaka jeho víťazstvu v súťaži Secret Walls.

Kristína Novosadová

Rozhodnutie maľovať byliny na verejnosti vzniklo z pôvodného zámeru projektu BylinKE. Svojou tvorbou chce mladej generácii dať do povedomia vedomosti našich predkov a poukazať streetartovou tvorbou na históriu
použitia bylín v minulosti.

SKC

Tomáš aka SKC je kaligraf-samouk. I keď nemá žiadne umelecké vzdelanie, nadchol sa kaligrafiu a snaží sa všemožne podporovať a rozširovať toto umenie na Slovensku.

Ewilone

Michal je jednou z najvýznamejších postáv na slovenskej graffiti scéne, pričom aktívne tvorí už od roku 1996. S výrazne osobným štýlom s dôrazom na linku, detail a pocitový vplyv farieb si vybudoval reputáciu, ktorá dávno presiahla naše hranice.

Radka Salinská

Juraj Hubinský

Architekt a výtvarník. Pohybuje sa v širšom spektre disciplín, od návrhov a realizácie interiérov a architektúry, až po výtvarné umenie a presahy medzi týmito obormi. 

Katarína Prídavková

O inštaláciu, ktorá tento rok na Uprisingu bude slúžiť ako fotopoint, sa postará Katarína, ktorá sa vo svojej tvorbe inšpiruje fantasy.