uprising.sk/Uprising Festival /2018 /Nová dekáda Uprisingu začína už dnes

Nová dekáda Uprisingu začína už dnes

Nová dekáda Uprisingu začína už dnes

Na hlavnom vstupe sa od včera vo veľkom páskuje, v campoch na Zlatých pieskoch sú rozložení prví bojovníci a na svojom mieste je už aj posledná toitoika či pivný set. A to veští jediné – 11. ročník Uprising festivalu sa začína.

Otvárací piatkový deň ponúkne návštevníkom  nielen hviezdne mená ako legendárnych The Skatalites v spoločnej show s Derrickom Morganom, Lee Scratch Perryho & Mad Professora, nemeckú reggae superstar Gentlemana či Jamajčana Romaina Virga, ale aj hiphopovo elektronický náklad Onyx & Dope D.O.D. a drumandbassových Dub Phizix & Strategy.

Z lokálnych mien sa na pódium Dancehall stageu postaví český raper Rest a o otvárací koncert na hlavnom stagei sa postará Vec & Škrupo v projekte s live kapelou. Nebude núdza ani o elektroniku, v nočných hodinách sa za mixom vystrieda FVLCRVM či Yanko Kral.

Pre tých, ktorým matka príroda nadelila do vienka aj pohybovú zdatnosť a zmysel pre rytmus, je prichystaný veľký Uprising Dancehall Battle a začíname hrať aj interaktívnu Instagramovú #UprisingGame2018.

3… 2… 1… Vitajte!