uprising.sk/2023 /Tri ikonické skupiny z Bratislavy a pražský fenomén doplnia program Uprisingu 2023

Tri ikonické skupiny z Bratislavy a pražský fenomén doplnia program Uprisingu 2023

Tri ikonické skupiny z Bratislavy a pražský fenomén doplnia program Uprisingu 2023

Zoznam interpretov Uprisingu 2023 najnovšie obohacuje pražský fenomén Smack One a tri ikonické skupiny z Bratislavy, Para, Medial Banana a veľký návrat A.M.O.

Ja tažké povedať koľko ľudí by v našich končinách dnes počúvalo Grime, nebyť tohto človeka. Keby mal Smack One vyplniť pomyselný životopis v rámci rapového priemyslu, mohol by sa pochváliť viac ako 16 rokmi praxe v odbore, medzinárodným dosahom a celkom 15 vydanými nosičmi. Na Zlaté piesky prichádza pražský rapper, DJ, promotér a skutočný fenomén, ktorý to z malého klubu na Žižkove dotiahol až do vypredanej Malej športovej haly!

Na Zlaté piesky sa po dlhých šiestich rokoch vracia Para. Brutálna zostava z Bratislavy pôsobí na scéne už takmer 30 rokov a ich koncerty sú vždy nabité dobrou energiou a ešte lepšou náladou. Už sa tešíme ako si s nimi zaspievame ich hity ako Linda, Našou krajinou, Prví poslední, Keď ťa stretnem či singel To okolo nás, ktorý sa stal najhranejšou skladbou roka 2022.

Bez Medial Banana si Uprising už ani nevieme predstaviť. Najväčšia slovenská reggae úderka nebude na Zlatých pieskoch chýbať ani na záver tohto leta a my sa už nevieme dočkať noviniek z ich pripravovaného albumu ako aj výberu toho najlepšieho z ich doterajšej tvorby na albumoch Nedotknuteľní, Inna Jamdown, Rockin‘ it, Uplifted či Naturally Lifted.

Legendy slovenského hip-hopu sú späť! Skupina A.M.O. tento rok oslavuje 20 rokov a pri tejto príležitosti sa dala dokopy pôvodná zostava v zložení Opak, Moe a DJ Viktor Hazarad (Amen), v ktorom odohrajú pár vybraných podujatí. Uprising samozrejme nesmú vynechať a vy sa môžete tešiť na to najlepšie z celej ich tvorby a prierez všetkými ikonickými albumami.