uprising.sk/Vec & Škrupo + kapela

Vec & Škrupo + kapela

24.08.2018 15:30 - 16:30
Main Stage
Uprising Festival 2018

Networks


Add to Favorite

My Favorites

Na Uprisingu sa predstaví aj funkčný veterán slovenského hip hopu, raper Branči Kováč aka Vec v špeciálnom prevedí s kapelou a parťákom Škrupom. Umelec, ktorého určite nikomu netreba predstavovať, má na konte posledne vydaný album Domáce potreby“, úspešnú šnúru s jeho starou formáciou Trosky  a napriek tomu všetkému si našiel čas a zavrel sa do štúdia, aby so svojou kapelou pripravil materiál na spoločné koncerty.

V ich repertoári zaznejú klasické hity, nové piesne, ale aj nikdy nepočuté prerábky. Prvotriedni muzikanti sa s Vecom skvelo zohrali, o čom svedčia aj ich úspešné a vyhľadávané koncerty na festivaloch a veľkých udalostiach po celom Slovensku. Okrem Škrupa na mikrofóne sú členmi partie Andrej Hruška (gitara), Ežo Ambrozai (bicie), Roland Kánik (klávesy) a Filip Hittrich (basgitara).

K nesmrteľným a chytľavým hitom z jeho albumov „Dobré Ráno“, „Funkčný Veterán“ a „Stereo Farbo Slepo“ sa nedávno pridali dve nové skladby vyjadrujúce postoj k aktuálnej situácii na Slovensku- kombinácia ľudovej hudby a elektroniky „Slovák“ a reakcia na udalosti po vražde Jána Kuciaka, „Krv Na Rukách“.